Algebehandling af tage og fliser

En algebehandling af dine fliser virker over tid.  En Algebehandling begynder at virke få minutter efter algemidlet er sprøjtet på overfladen. Den virker også på længere sigt. Typisk virker den i op til 6 måneder.

Algemidlet, som Proff-Clean ApS anvender, tvinger algerne til at slippe det tag eller de overflader, som de gror på. Derefter klare vejret resten, det er altså op til vejr og vind at sørge for, at resterne skylles væk

Ofte er det fliser og facader eller taget, der rammes af algevækst. Det er primært de områder der er på skyggesiden af bygningen, som er den udsatte. Algerne trives nemlig ikke i sollys

En alge er en lille plante, som er en naturlig del af vores natur i Danmark. Algeplanten trives specielt godt om foråret, fordi vejret typisk er meget fugtigt.

Men algerne kan fjernes nemt og hurtigt. En algebehandling kan udføres blot der er plusgrader og en dag med tørvejr. Bestiller du en algebehandling, behøver du såment slet ikke at være hjemme. Vi skal blot have adgang til udendørs vand, så klare vi resten, om du er på arbejder eller holder ferie. Vi sender dig selvfølgelig en sms når arbejdet er udført.


Fliserens med højtryk

Vi renser fliser med højtryk. Vi er specialister på området, det gør at vi har mange års erfaring med at undgå at spule overfladen ru og modtagelig. For højt et tryk for tæt på fliserne kan skade overfladen ved simpelthen at spule lidt af betonens overflade bort. Det bevirker, at fliserne bliver mere ru og dermed mere modtagelige for snavs og alger i fremtiden.

Vi sætter trykket på den laveste mulige bar og renser med god afstand til fliserne, så de skånes højst muligt. Vi kommer gerne ud til dig og laver en prøve så du kan se det flotte resultat og se, at fliserne ikke tager skade.

Vi anbefaler dog altid at fliserne får en imprægnering efterfølgende, så fliserne beskyttes mest muligt. 


Flisepest

Hvad er flisepest? 

Flisepest er en belægning af hvide pletter, som kan angribe dine fliser. Flisepest er lav og i modsætning til  svampe er de ikke afhængige af organisk næring. Lav lever af vand og fugt. Pletterne dannes ofte hvor der er meget lys.

Der er muligt at fjerne flisepesten. Gør man det med højtryk, skal man være yderst varsom da flisernes overflade kan mere ru og dermed mere modtagelige for lav i fremtiden. Det er derfor vigtigt at du får udført en professionel flisepest behandling hos Proff-Clean ApS og bagefter får fliserne imprægneret, så overfladen lukkes og fliserne holdes pæne, og fri for pest mange år frem.