Hvad kan vi tilbyde?

Har du ofte besøg af kunder og forretningsforbindelser, så giver et pænt indgangsparti og rene facader et indtryk af kvalitet og professionalisme.

Hvordan dine facader renses og rengøres afhænger af flere faktorer som bygningens alder, form og materiale. Derfor kommer vi gerne ud til dig, så vi sammen kan finde den rigtige løsning for netop dine facade. 

Skulle du være så uheldig at have besøg af en graffitimaler, så kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på fjernelse af denne. 

 

Vores fokusområder

  • Algebehandling
  • Imprægnering
  • Facaderensning
  • Rensning af træværk
  • Fliserensning
  • Rensninger af tagrender
  • Fjernelse af graffiti
  • Rensning af stålfacader


Algebehandling af facader

Betonbyggeri danner ofte røde alger.

Vi er eksperter i professionel afrensning af erhvervslejemål med højtryk. Vi kan også Nano imprægner dine facader og fliser så de kræver mindre vedligehold i fremtiden. Det betyder, at du ikke skal tænke på vedligeholdelse de næste mange år frem og du kan spare penge på vedligeholdelsesbudgettet de næste 5- 10 år.

Algebehandling af fliser, sten og andre belægninger

Både røde og grønne alger har det med at komme igen over tid. Vi tilbyder en vedligeholdelsesordning, hvor du ikke skal bruge hverken tid eller energi på alger de næste år.

Vedligeholdesesordningen er et abbonnement som man tegner for 3 eller 5 år ad gangen. Vi kommer ud og algebehandler dine fliser og facader efter behov. Det er billigt og du har en ting mindre at bekymre dig om. 

Er graffiti et problem for dig og din virksomhed?

Graffiti er en form for maling der typisk findes i spraydåser, men det kan også bestå at forskellige maling typer. Derfor kommer vi gerne ud og undersøger hvad den udsatte flade er lavet af. På den måde er det nemmere at analyserer os frem til hvilken type graffitirens, der er velegnet til lige netop din overflade.

Vi anvender en kraftig graffitifjerner til porøse flader, Såsom mursten og beton, dette er selvfølgelig med hensyntagen til miljøet.

Vi tilbyder også afrensning af graffiti med højtryk, og vi garanteret et flot resultat. Vi fjerner alle slags spraymaling og vælger du samtidig at forebygge et nyt angreb med anti Graffiti, så lægger den sig som en hinde, som gør det nemt at fjerne graffitien, hvis uheldet igen skulle indtræffe.